Dr. sc. Vedran Kardum

Dr. sc. Vedran Kardum

spec. ginekologije i opstericije
spec. ginekologije i opstericije

Dr. Vedran Kardum je specijalist ginekologije i opstetricije, a od 12/2018 godine započeo je sa subspecijalističkim usavršavanjem iz područja ginekološke endokrinologije i humane reprodukcije u KB Merkur.  

Tijekom specijalizacije u Klinici za ženske bolesti i porode KB Merkur, završio je i specijalistički poslijediplomski studij „Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu“ u KB Sveti Duh, kao i druge internacionalne tečajeve iz područja minimalno invazivne kirurgije.

Specijalizaciju iz ginekologije i porodništva završio je u KB Merkur. Trenutno završava doktorsku disertaciju, u sklopu poslijediplomskog doktorskog studija Medicinskog fakultetu. Također je završio nekoliko domaćih i inozemnih tečajeva.

Redovito sudjeluje na stručnim skupovima iz područja ginekologije i porodništva te je autor/koautor i nekoliko znanstvenih članaka i suorganizator nekoliko kongresa.

Dr. Vedran Kardum

Područje interesa dr. Karduma je UZV dijagnostika (2D/3D/4D) te reproduktivna medicina i minimalno invazivni kirurški zahvati u ginekologiji.

U poliklinici Artemeda s posebnom pozornošću brinemo o vašem zdravlju i zdravlju vaših beba, od začeća do poroda.
ZAKAŽITE SVOJ TERMIN OVDJE