O nama

O nama

Poliklinika Artemeda

Poliklinika Artemeda utemeljena je u svibnju 2018. godine sa ciljem formiranja centra integrativne medicine gdje se u svrhu dijagnostike i liječenja, uz klasična načela moderne medicine, koriste i druge komplementarne medicinske metode poput akupunkture, mikronutricije  sa fitoaromaterapijom, te različiti modaliteti  mind-body medicine i tjelovježbe.

Naziv naše poliklinike je simboličan, a spoj je dvije riječi “Arte” i “Meda”, što bi u prenesenom značenju bilo “umjetnost liječenja”. U engleskom  izričaju  sinonim bi bio  “state of the art”, što je u ovom trenutku najviša razina općeg razvoja, a ujedno i naša vizija.

Integrativni pristup liječenju

Misija Poliklinike Artemeda je pružiti integrativni pristup pacijentima.  Radi se o  sinergiji konvencionalnog i komplementarnog liječenja koji pruža najbolje rezultate određenom pacijentu. Kroz višegodišnje iskustvo dr.med. Aleksandra Jukića i dr.med. Nataše Šemnički ovaj individalni pristup dokazan je kao uspješan način rada uslijed zadovoljstva pacijenata i postignutih rezultata.

Obratite  nam se s povjerenjem i potrudit ćemo se dati odgovore na većinu Vaših pitanja.

Radujemo se Vašem dolasku!

Vaš Artemeda Team

Poliklinika Artemeda - dr. med. Nataša Šemnički

U ugodnom ambijentu uz prisan, susretljiv i profesionalan kontakt svih članova našeg tima, u uzajamnom dogovoru bit će Vam pružena maksimalno stručna podrška na Vašem putu izlječenja.

Zakažite svoj termin ovdje