Najbolje za nju — kompletan ginekološki pregled i pregled dojki ultrazvukom uz personalizirani cjeloviti pristup i povoljnije cijene tijekom rujna 2019.

Redovni ginekološki pregled zlatni je standard ženskog zdravlja.

Žensko zdravlje je neprocjenjivo i zato smo se posvetili njegovoj njezi i očuvanju. U poliklinici Artemeda pruža se cjelovita podrška ženskom zdravlju kao i rješavanje različitih zdravstvenih tegoba. Kvalitetno očuvanje ženskog zdravlja započinje redovnim ginekološkim pregledom, čija je svrha učinkovita prevencija, ali i otkrivanje zdravstvenih tegoba te bolesti u ranom stadiju kako bi se omogućilo bolje i učinkovitije liječenje.

Ultrazvuk u ginekologiji postao je nezaobilazan dio ginekološkog kontrolnog pregleda, a radi se o jednostavnoj, sigurnoj i klinički značajnoj dijagnostičkoj metodi. Jeste li znali kako 30% ciklusa nije ovulatorno i kako se u 50% slučajeva na jajniku može zadržati cista i kroz narednih 1-2 ciklusa, katkada i duže? Današnji moderni ultrazvučni aparati rano otkrivaju i najmanje nepravilnosti ginekoloških ciklusa.

PAPA test označava citološki bris vrata maternice te daje uvid u vrstu, izgled i eventualne abnormalnosti stanica vrata maternice. Upravo stoga temelj je ranog otkrivanja premalignih i malignih promjena vrata maternice, a time važan dio prevencije.

Jeste li znali kako je točnost urednog PAPA nalaza samo 60%?
Znate li da može otkriti svega 30% vaginalnih infekcija?

Moderna medicina razvila je dijagnostičke mogućnosti i protokole za rano otkrivanje raka dojke. U to se svakako ubraja ultrazvuk dojki. Njime se dijagnosticiraju kvržice, upale, karcinom, dojke gustog žljezdanog parenhima te druga patološka stanja u dojkama. Stoga Vam toplo preporučamo redovite kompletne preglede. 

Personalizirani pristup našeg tima stručnjaka pruža najbolje za Vaše žensko zdravlje. Uz partnerski odnos savjetujemo Vas pri zajedničkom odabiru pristupa, te podržavamo na putu provođenja važnih promjena i nadopuna životnih navika.

Planirate trudnoću? Osjećate simptome upale? Otvoreni ste komplementarnim oblicima liječenja, kao što je akupunktura za različite probleme? Naš personalizirani pristup pruža Vam ono što je najbolje za Vas i Vaše zdravlje i može Vam odgovoriti na većinu Vaših pitanja te preporučiti eventualno potrebnu daljnje korake.

Muči Vas kronična upala i tvrdokoran iscjedak kojeg niste uspjeli riješiti ponuđenim vaginaletama?

Naš tim stručnjaka može Vam pružiti trajno rješenje koje je učinkovito i jednostavno.

Bolne menstruacije Vas oduvijek prate, a ne želite piti hormonske tablete?

Ne morate. Možemo Vas savjetovati o komplementarnim metodama za rješavanje tegoba koje donose odlične rezultate.

Planirate trudnoću, ili se nosite s postupcima obrade neplodnosti, što budi osjećaj straha, napetosti ili anksioznosti u pogledu ostvarenja?

Naš tim stručnjaka pružiti će Vam razumijevanje i psihološku podršku, uz redovne metode podrške i potrebitog liječenja. Naše znanje i iskustvo zasnovano je na medicini utemeljenoj na znanstvenim dokazima.

Povoljnije cijene tijekom rujna – ponavljanje akcije zbog povećanog interesa

Redovna cijena kompletnog ginekološkog pregleda i pregleda dojki ultrazvukom iznosi 950 kn, a zbog povećanog interesa tijekom akcije početkom godine odlučili smo povoljnije cijene omogućiti i tijekom rujna, kada će cijena iznositi 700 kn. Akcija traje do 30. rujna, zaključno s radnim vremenom poliklinike.
Za više informacija o samim pretragama, načinima plaćanja i slobodnim terminima slobodno nam se obratite na broj 091 1770 900 — poziv, Whatsapp, Viber — ili na e-mail artemeda@artemeda.hr.

Nove objave

Najnoviji komentari