PETRA CRNETIĆ

Počela se baviti profesionalno s glazbom 1995 g., te je 15 g. uspješno vodila tonski studio Red Light i agenciju za publishing Oziris. Kroz niz godina iskustva usavršila se u programiranju, komponiranju i produciranju. Taj dio karijere sa sobom nosi veliki broj uspješnih suradnji i izdanja na području cijele Europe i šire, s naglaskom na Britaniju, Švedsku i Rusiju.
2009. ima prve dodire sa zvukom u pravcu zvukoterapije. 2018. završava Healing Sounds CC kod pionira zvukoterapije u svijetu, Jonathana Goldmana, te biva primljena u svjetsku udrugu zvukoterapeuta SHA u Coloradu.
Desetogodišnje eksperimentiranje, istraživanje i educiranje rezultiralo je inovativnim pristupom i jedinstvenom metodom rada (The Blackbird method) koju uspješno primjenjuje – od općih problematika poput stresa, anksioznosti, nesanice, depresivnih stanja, problema s koncentracijom i fokusom, do ublažavanja boli, problematika sa živčanim i hormonalnim sustavom.
Kombinirajući frekvencije regija tijela i stanja mozga kroz novu tehnologiju utjecanja na moždane valove (binauralni beat-ovi) izrađuje individualne frekventne Voiceflow programe temeljene na vokalnoj dijagnostici.
Također provodi individualne zvukoterapije.
Autorica je aplikacije www.soundhealz.com koja je izašla 2019. i promovira ovaj jedinstvan način zvukoterapije u Hrvatskoj, kao i izvan njenih granica.